SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

október 13, 2015

Wim Wenders a Persolnak forgat

A filmrendező az ’50-es évek ikonikus szemüvegkerete, a Persol Cellor új kollekciójának reklámjaiban szerepel, amelyek az olasz filmipar aranykorát elevenítik fel. A Berlin felett az ég rendezője emellett maga is készített egy […]
október 22, 2015

MadScience app az Oakleytól

Tudományos ismeretterjesztő alkalmazás segítségével mutatja be a világ vezető sportszemüveggyártója, hogy a modern lencsék megalkotása során milyen összetett technológiákat alkalmaz. A MadScience androidos telefonra és iPhone-ra is ingyenesen letölthető.
december 8, 2015

A mama brokátja – Dolce&Gabbana

A Dolce&Gabbana új, vintage stílusú szemüveg-kollekcióját Szicília szigete inspirálta. A sorozatból kiemelkedik egy fehér virágmintás, vörös rózsákkal és arany brossokba foglalt gyöngyökkel díszített, limitált számban készült darab, melyből mindössze egyetlen egy került […]
december 18, 2015

Megérkeztek a Prada téli szemüvegei

A női Soft Pop kollekció a ’70-es évek formaterveit idézi fel a különböző pasztellárnyalatokban elérhető túlméretezett keretekkel. A férfiaknak készült Technique kollekció darabjait viszont egyenes, letisztult vonalak jellemzik, valamint az ezüst alumínium […]
február 3, 2016

Adriana Lima a Vogue kampányában

A Vogue Eyewear szupermodellek és színésznők közreműködésével mutatja be tavaszi-nyári kollekcióját: a brazil Adriana Lima, az indiai Deepika Padukone és a kínai Liu Shishi három legendás város legszebb helyeire kalauzol bennünket.
március 9, 2016

Innovatív, mégis hagyományőrző

A Ray-Ban tavaszi-nyári szemüveg-kollekciója megőrzi a márka legendás stílusát, de a jellegzetesen kerek, retro hangulatú modellek mégis frissek és innovatívak. A kollekció kulcsdarabja, a Ray-Ban Clubround az ikonikus Clubmaster és a Ray-Ban […]
április 28, 2016

Bátorságra buzdít a Ray-Ban

Bemutatta a Ray-Ban szemüvegek új kampányát a Luxottica. A koncepció középpontjában a márka egyik alapvető értéke, a bátorság áll, amely hét különböző helyzetben mutatkozik be.
június 7, 2016

Itt vannak az új Prada szemüvegek

A legújabb férfi és női Prada szemüvegkereteket geometrikus formák, vintage jegyek, letisztult formavilág és markáns színhasználat jellemzik.
június 9, 2016

Távol-Kelet és Szicília

A Dolce & Gabbana divatház idei szemüveg-kollekciója egyaránt merít Szicília színpompás világából és a kínai művészet aprólékosan kidolgozott motívumaiból.
június 15, 2016

Ilyenek az új Vogue szemüvegek

A márka tavasz-nyári kollekciójában több sorozat is bemutatkozik, amelyek izgalmas díszítéssel és formavilággal igyekeznek megfelelni az eltérő igényeknek.